Go Back   Needforgame FORUM » Needforgame Aktüel » Needforgame Destek Merkezi » Öneri,istek ve Şikayet

LinkBack Seçenekler Stil
Ne düşünüyorsunuz ?
11-03-2010, 16:04   #1 (permalink)

ιη тнє ѕнα∂σωѕ
anelka_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond reputeanelka_39 has a reputation beyond repute

Question Ne düşünüyorsunuz ?

NeedforGame.Net sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Küfür ve ya hakaret içermedikce hiç kimse burada belirttiği düşüncelerinden ceza almayacaktır.

Siteye yeni üye olan arkadaşlar özellikle,ilk izlenimiz nedir ? Yöneticilerin size yaklaşımı,hoşunuza giden ya da gitmeyen tavırları var mı ?

Rahatlıkla düşüncelerimizi bu konu altında paylaşalım

Forum Kuralları --- [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
Türkçe'nin Düzgün Kullanılması Kuralı -- [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

anelka_39 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
02-23-2011, 21:52   #2 (permalink)

PES 9 Yamacı
Pesinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pesinus is on a distinguished road

burada en kısa zamanda iyi yerlere gelmek isterim çok iyi bir site gerçekten
Pesinus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
06-30-2011, 00:43   #3 (permalink)

NFG Takipçisi
aspirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aspirin is on a distinguished road

Açık konuşmak gerekirse buraya üyeliğim bir linke ulaşmak içindi ilk defa böyle bir şey yaptım daha sonra bazı sorunlarım oldu onlara cevap aradım yetkili arkadaşlar elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı.Kategori oldukça fazla fakat ben bir canlılık göremiyorum yane site çok yalnız gibi geliyor bana bakıyorum 5-6 yetkili arkadaşın paylaştığı şeylere yine aynı arkadaşların yorumları var yani insan trafiği çok az beyler kusura bakmayın ama bu duruma verecek başka örnek bulamıyorum üstünüzdeki ölü toprağını atın şöyle bir silkeleninde kendinize gelin ve burayı canlandırın ikinci husus ki bunu takdir ettim bu bir artıdır ve bir çok sitede olmayan bir artıdır yaş ortalamasının bana oranla oldukça düşük olduğu bir yerde muhabbet ne kadar az olsada yapılan muhabbetin bu kadar seviyeli olduğu başka bir yer görmedim burada oldukça genç arkadaşlarımız var yalnız çocukca tavırlara muhabbetlere konulara bilirsiniz işte bu tür şeylere rastlamadım bu yönden sizleri takdir ediyorum birazcık güncelleşmeye ihtiyaç var bana göre yeni konular yeni oyunlar ne bilim çıkan ve çıkacak olan şeylerle ilgili haberler bakıyorum hep aynı mesela max payne 3 ile ilgili bir konu göremedim var ise özür diliyorum ama göremedim bunun gibi şeyler işte umarım derdimi anlatabilmişimdir hepinize çalışmalarınızda başarılar ...!
aspirin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
07-04-2011, 23:13   #4 (permalink)

Burak Duman
BuDu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond repute

Söylediklerine katılmamak elde değil. Son 1,5 yılda duraklama dönemini de geçtim, sanki yıkılma dönemimizdeyiz. 5-6 senedir bu sitedeyim. Bu duruma ben de üzülüyorum.

Ayrıca diğer mesajlarını sildim. Mesajının gözükmesi için yöneticilerden birinin onaylaması gerek. Ne yazıkki diğer yöneticilerimiz ilgilenmemiş ve bu yüzden bu kadar geç yayınlandı mesajın.
BuDu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
07-05-2011, 22:03   #5 (permalink)

Ne Mutlu Türküm Diyene !!
Teyfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond reputeTeyfo has a reputation beyond repute

Biraz daha sabır ederseniz muradımıza ereceğiz inşallah..Yeni bir site doğacak bu yaz
07-06-2011, 16:27   #6 (permalink)

NİNJA
kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond reputekickboxer has a reputation beyond repute

Alıntı:
Teyfo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biraz daha sabır ederseniz muradımıza ereceğiz inşallah..Yeni bir site doğacak bu yaz
hiç umudum yok daha bana site sözün var
Kick Boks AKIL ve YÜREK işidir.
kickboxer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
07-07-2011, 21:28   #7 (permalink)

PES 9 Yamacı
Pesinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pesinus is on a distinguished road

Alıntı:
Teyfo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi öylede temmuz ortası artık bişeyler yapmak lazım...
Pesinus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
07-12-2011, 22:44   #8 (permalink)

NFG Bekçisi
burak_35.14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak_35.14 is on a distinguished road

Aranıza katıldığım ilk günden beri birçok şeyden faydalandım aradığım herşey vardı diyebilirim ama zamanla okul zamanla başka sebeplerden dolayı nete giremedim dolayısıyla siteyle olan bağlarımada ara vermek zorunda kaldım ama aklımda hep needforgame vardı.gel zaman git zaman sonra siteye girdiğimde diğer arkadaşlarında dikkatini çektiği gibi üyelerin online olma sıkıntısı hızla artmış durumda yöneticiler ve birkaç kişi dışında online olan yok buna bende dahildim.bu ciddi bir sorun adeta kayıp şehir gibi site ama değerli needforgame yöneticilerinin bu sorunun üstesinden geliceğine hiç şüphem yok lazım olursa bende elimden geleni bugünden itibaren yapmak isterim.
burak_35.14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
07-14-2011, 11:24   #9 (permalink)

Süper Mod
uA_uMuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond repute

Alıntı:
burak_35.14 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aranıza katıldığım ilk günden beri birçok şeyden faydalandım aradığım herşey vardı diyebilirim ama zamanla okul zamanla başka sebeplerden dolayı nete giremedim dolayısıyla siteyle olan bağlarımada ara vermek zorunda kaldım ama aklımda hep needforgame vardı.gel zaman git zaman sonra siteye girdiğimde diğer arkadaşlarında dikkatini çektiği gibi üyelerin online olma sıkıntısı hızla artmış durumda yöneticiler ve birkaç kişi dışında online olan yok buna bende dahildim.bu ciddi bir sorun adeta kayıp şehir gibi site ama değerli needforgame yöneticilerinin bu sorunun üstesinden geliceğine hiç şüphem yok lazım olursa bende elimden geleni bugünden itibaren yapmak isterim.
Burak öncelikle buraya yazmayacaksın moderatör başvurusu yap online oluyomusun bilmiyorum ama diğer özelliklerin tutuyor şartlarımıza heralde sen moderatör başvurusu bölümüne yaz
uA_uMuT isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
07-14-2011, 12:50   #10 (permalink)

Burak Duman
BuDu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond reputeBuDu has a reputation beyond repute

Burak sitenin eski moderatörlerinden biri. Eğer çevrimiçi olacaksa kapımız açıktır.
BuDu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla

« - | - »
Seçenekler
Stil