|
|||||||
|
|
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| 06-14-2010, 02:13 | #1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() [PC]Download Ultimate Mortal Kombat 4 (16 mb) Not 1-) Azrael'i yani Noob-Saibot'ı seçmek için karakter seçme menüsünden Reiko yani Human Noob-Saibot'ın üzerine gelip ''Koşma(H)'' tuşuna basınız. Not 2-) Space'i yani Goro'yu seçmek için karakter seçme menüsünden Shinnok yani Requiem'ın üzerine gelip ''Koşma(H)'' tuşuna basınız. Not 3-) Herhangi bir karakteri 2. kıyafeti ile seçmek istiyorsanız karakter seçme menüsünden üzerine gelip klavyenin üstündeki ''1'' rakamına basılı tutarak ''T'' harfine basın. Karakter resmi bir kez döndükten sonra tekrar ''T'' harfine basın. Sonuç olarak karakter 2. kıyafeti ile gelecektir. Aynı şekilde herhangi bir karakteri 3. kıyafeti ile seçmek istiyorsanız karakter seçme menüsünde üzerine gelip ''1'' rakamına basılı tutarak ''T'' harfine basın. Resim 1 kez döndükten sonra ''1'' basılı tutarak tekrar ''T'' ye basın. Karakter 3. kıyafeti ile seçilmiş olacaktır. Not 4-) İndirdiğiniz Rar dosyasından UMK4 Bonus Game adında Bonus bir oyun daha çıkacaktır. O oyunu oynamanız için yapmanız gerekenler ve oyunla ilgili bilgiler rar içindeki ''Beni Oku !'' dökümanlarında yer almaktadır. İyi oyunlar...
|
|
| 11-30-2011, 02:05 | #4 (permalink) |
|
caIışıy0r kendim denedim
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|