Go Back   Needforgame FORUM » Futbol Oyunları » 2011 Futbol Simülasyon Oyunları » FIFA 2011

FIFA 2011

LinkBack Seçenekler Stil
FIFA 11 Bir Daha Hiç Kasmayacak Yama Burada !
06-16-2011, 18:47   #1 (permalink)

Süper Mod
uA_uMuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond reputeuA_uMuT has a reputation beyond repute

Standart FIFA 11 Bir Daha Hiç Kasmayacak Yama Burada !

Fifa 11 DEmo Kasıyor diyenler!

Fifa 11 demoda kasmıyodu full'de kasıyo diyenler!

FİFA 11 KASIYOR DİYENLER!

fbhackman sizin için bu yamayı çıkarttı

size söylediğim 2 şeyi yaptığınız anda bir daha Fifa 11 Kasmayacak Fbhackman sorununuzu kökünden halletti ;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ADIM 1-REFRESH RATE(Ekran Yenileme) HIZINIZI YÜKSEK BİR DEĞERE (75hz-100hz vs.)SABİTLEYİN ! (Ati'lerde Catalyst bunu yapabiliyor veya Refreshlock isimli küçük bir program bu işi görür)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ATİ CATALYST İLE REFRESH RATE SABİTLEME

refreshlock indir= [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

bazı arkadaşlarda refreshlock işe yaramıyormuş bu nedenle 2 alternatif refresh rate programı daha veriyorum.

REFRESHLOCK ALTERNATİFİ PROGRAMLAR;

sadece nvidalar için veriyorum;

sadece atiler için veriyorum;

önemli not: eğer oyundaki takılma daha da arttıysa refresh rate(ekran yenileme) hızınız sabitlenmemiş demektir.

ADIM 2-İŞTE YAMA AŞAĞIDAKİ RAR'LI DOSYAYI İNDİRİN VE İÇİNİ OYUNUN KURULU OLDUĞU DİZİNDE GAME KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIN.

bazı arkadaşlar oyunun nerde kurulu olduğunu bulamıyorlarmış. hedef bul yapın fifa.exe dosyasının bulunduğu klasör.

DOWNLOAD;©2010 by FBHACKMAN

ve Fbhackman'a teşekkür etmeyi unutmayın oyunun tadını çıkarın !

önemli edit: son zamanlarda bazı arkadaşlar yamanın kendilerinde işe yaramadığını yazmışlar;

ati ekran kartı olanlar için veriyorum;

ati ve nvidia ekran kartı olanlar ayarlarını bu şekilde yapsınlar;

ALINTIDIR
uA_uMuT isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil