|
|||||||
|
|
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| 12-28-2008, 14:59 | #1 (permalink) |
|
Evet arkadaşlar gördüğüm kadarıyla 08 deki hatalar hala düzeltilmemiş.Ben bunların 3 ünü yakaladım ve size açıklıyorum...Artık bu hataların düzeltilmesi gerekiyor...
Oyuncular nerede ???? [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Top direkten dışarı çıkması gerekirken direğin içinden geçip gol oluyor.(Burda tam belli olmuyor) [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Rakip takım(BJK) offside a düştükten sonra BJK frikik kullanıyor Bide benim kalecim kalede değil yerinide değiştiremiyorum...[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Not:Benden bu sene de Fifa ya ![]() |
|
|
|
|
| 12-28-2008, 15:18 | #2 (permalink) |
iyi yakalamışın.EA SPORTS benimde pek hoşuma gitmedi bu sene.
|
|
| 12-28-2008, 15:23 | #3 (permalink) |
|
Benim Hiç Hoşuma Gitmiyor Zaten
![]()
|
|
| 12-28-2008, 15:33 | #6 (permalink) |
|
Hmm sana güveniyorum bi yerden alıyım hemen
Ama ikisini birden kaldırır mı bilmiyorum Neyse Bye Bye Fifa ![]() Konu frecob tarafından (12-28-2008 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| 12-28-2008, 21:52 | #7 (permalink) |
|
Hata 1 bende de oluyor frikik kullanıyorum bi bakıyorum top dışarda ama replayden bi bakıorum top direğin içinden geçmiş...
|
|
| 12-29-2008, 14:28 | #8 (permalink) |
|
Bende dışarıda çıkmadı.Dışarı çıkması gerekirken içinden geçip sanki direğin iç tarafına çarpmış gibi yere çarpıp gol oldu...
|
|
|
|
|
| 12-31-2008, 22:56 | #9 (permalink) |
|
FIFA bu sene inanılmaz bir değişim gösterdi.FIFA 08 ile 09 Arasındaki fark PES 08 ile 09 arasındaki farktan daha fazla olmasına rağmen Pro Evo. Soccer 09 rakibini 5'e katlar..
![]() FIFA'nın ruhuna El Fatiha ![]() |
|
|
|
|
| 04-24-2009, 10:25 | #10 (permalink) |
|
sonuncu hataya koptum ya
![]() Fifa07de bie yoktu bu yeni ![]() ![]()
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|