Go Back   Needforgame FORUM » Futbol Oyunları » FIFA Serileri » FIFA 09 » FIFA 09 Genel » FIFA 09 Replay Merkezi

LinkBack Seçenekler Stil
Fifa 09 Hatalar...
04-24-2009, 13:08   #11 (permalink)

Üye
aNıL77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond reputeaNıL77 has a reputation beyond repute

iyi yakalamışsın arkadaşım
04-24-2009, 14:04   #12 (permalink)
DDT1

Guest
DDT1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bende Pes2009 Oynayacağım Artık. Grafik Grafik Diyordum, Ama Bence Pes2009 unda Grafikleri Hiç Fena Değil. Hiç Değilse Pes Her Yıl İlerleme Kaydediyo, Fifa Olduğu Yerde Sayıyor.
04-24-2009, 14:14   #13 (permalink)

NFG Şövalyesi
Onur Sevinç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond reputeOnur Sevinç has a reputation beyond repute

Olur mu ya. Fifa transfer yapiyo
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
WE TRUST YOU
F L O R E N T I N O P E R E Z

President of Real Madrid C.F.

Onur Sevinç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
04-24-2009, 14:20   #14 (permalink)
т ų ĝ ř ц ζ

Guest
т ų ĝ ř ц ζ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende de fifa 08'de süper komik bir hata oldu resimleri elimde var bakın :

ilk önce 4. golü yedim santra yapacaktım bir de baktım ki adamlar rakip takımın kalesinin arkasında reklam panolarının arkasında üçerli gruplar oluşturmuş duruyorlar....

Sonra adamlar oyuna başladı benim bitek kalecim oyunda ,geldiler adam topu dışarı attı bir de baktım ki benim adamlar ordan bi koşuyolar var ya hepsi tüm güçleriyle koşuyolar ......

ayrıca dün kalecimle kendi kaleme gol attım onların kalecisi üzüldü,,,bu sabah penaltı yaptım kalede benim kalecim yerine onların kalecisi vardı atacak oyuncu da gözükmüyordu bne de mecbur hiçbi tuşa basmadım atacak kişi şut çekildikten sonra belli oldu materazziymiş ortaya çekmiş ve ben kurtarmışım

Konu т ų ĝ ř ц ζ tarafından (04-24-2009 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir..

Seçenekler
Stil