|
|||||||
|
|
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| 04-24-2009, 13:08 | #11 (permalink) |
|
iyi yakalamışsın arkadaşım
![]()
|
|
|
| 04-24-2009, 14:04 | #12 (permalink) |
|
Bende Pes2009 Oynayacağım Artık. Grafik Grafik Diyordum, Ama Bence Pes2009 unda Grafikleri Hiç Fena Değil. Hiç Değilse Pes Her Yıl İlerleme Kaydediyo, Fifa Olduğu Yerde Sayıyor.
|
|
|
| 04-24-2009, 14:14 | #13 (permalink) |
|
Olur mu ya. Fifa transfer yapiyo
![]()
|
|
| 04-24-2009, 14:20 | #14 (permalink) |
|
bende de fifa 08'de süper komik bir hata oldu resimleri elimde var bakın :
ilk önce 4. golü yedim santra yapacaktım bir de baktım ki adamlar rakip takımın kalesinin arkasında reklam panolarının arkasında üçerli gruplar oluşturmuş duruyorlar.... ![]() Sonra adamlar oyuna başladı benim bitek kalecim oyunda ,geldiler adam topu dışarı attı bir de baktım ki benim adamlar ordan bi koşuyolar var ya hepsi tüm güçleriyle koşuyolar ...... ![]() ayrıca dün kalecimle kendi kaleme gol attım onların kalecisi üzüldü,,,bu sabah penaltı yaptım kalede benim kalecim yerine onların kalecisi vardı atacak oyuncu da gözükmüyordu bne de mecbur hiçbi tuşa basmadım atacak kişi şut çekildikten sonra belli oldu materazziymiş ortaya çekmiş ve ben kurtarmışım ![]() Konu т ų ĝ ř ц ζ tarafından (04-24-2009 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|