|
|||||||
|
|
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| 02-21-2010, 23:17 | #1 (permalink) |
|
ilk önce
aşagıdaki linkten v1.5 patchi de kurmanız gerekiyor yoksa serverlara giremezsiniz.. [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] şifre: [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
=======ஜ۩۞۩ஜ======= ◄ ██▓░░░ K-1 ░░░▓██► =======ஜ۩۞۩ஜ======= Kick Boks AKIL ve YÜREK işidir. Konu BuDu tarafından (01-21-2011 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| 04-19-2010, 23:25 | #3 (permalink) |
|
|
|
| 08-03-2010, 14:39 | #4 (permalink) |
|
Kardeş Öncelikle Emeğine Sağlık . Bir Sorum Olucak Bu Oyunu Multiplayer Oynamak İçin Orjinal Oyun Sahibimi olmak lazım ? yoksa intertnetten indirdiiğim oyunla oynayabilirmiyim ? saygılar.
|
|
|
|
|
| 08-03-2010, 20:20 | #5 (permalink) |
|
ben kendim internetten indirdim ve şuan sorunsuz oynuyorum
|
|
| 08-03-2010, 23:15 | #7 (permalink) | |
|